lunes, 21 de octubre de 2019

9 d'Octubre, Festa del País Valencià

El dimecres 9 d'Octubre, el Club Escacs Novelda amb ajuda de la seua presidenta, Sonia Canicio, va col·laborar amb un taller d'escacs en la Festa del País Valencià que va tindre lloc en la Plaça Vella de Novelda.
Durant tot el matí van passar pels taulers d'escacs xiquets des de 4 anys, als quals el nostre professor va ensenyar a moure les peces, fins a adults de totes les edats que van passar una estona entretinguda jugant als escacs.
Gràcies a totes les persones pel gran acolliment que ens va donar passant pels nostres taulers i a l'organització de l'esdeveniment per ajudar-nos a continuar fomentant i promovent els escacs en la nostra població amb aquests tallers.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
El miércoles 9 de Octubre, el Club Escacs Novelda con ayuda de su presidenta, Sonia Canicio, colaboró con un taller de ajedrez en la Fiesta del País Valencià que tuvo lugar en la Plaza Vieja de Novelda.
Durante toda la mañana pasaron por los tableros de ajedrez niños desde 4 años, a los que nuestro profesor enseñó a mover las piezas, hasta adultos de todas las edades que pasaron un rato entretenido jugando al ajedrez.
Gracias a todas las personas por la gran acogida que nos dio pasando por nuestros tableros y a la organización del evento por ayudarnos a seguir fomentando y promoviendo el ajedrez en nuestra población con estos talleres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario