lunes, 8 de agosto de 2011

TORNEIG FESTES PATRONALS D’AIORA

L’escola del Club Escacs “suma y sigue”

Després de la clausura de l’escola del Club Escacs el passat mes de maig al torneig de Cox, la cantera ha tornat a l’acció, esta vegada a la Villa d’Aiora (València). El diumenge 7 d’agostdotze jugadors del Club Escacs Novelda prenien rumb a Aiora, sis d’ells pertanyents a l’escola d’estiu que aquest Club porta endavant els últims anys.

El torneig s’ha disputat a un ritme de joc de 10 minuts/jugador a “finish – caiguda de bandera”, amb un total de 7 rondes. S’han disputat dos tornejos simultanis, un general i altre sub-12, amb uns resultats espectaculars de la cantera. La afluència de jugadors ha sigut prou gran, amb un total de 55 jugadors a la categoria general amb gent de gran nivell, i vint-i-quatre jugadors al torneig sub-12.

José Luís Gutiérrez Lucas aconseguia 5,5 punts i la 4ª posició a la classificació general, realitzant un gran torneig amb partides d’alt nivell, malgrat la falta de ritme per les vacances estivals. Darrere d’ell trobem a Manuel David Amorós Pérez i a Antonio José López Navarro que amb 4,5 punts aconseguien la tretzena i catorzena posició respectivament. Per últim i no menys important, trobem a Sònia Canicio Navarro amb 4 punts, a Francisco Carmona Ramírez i Laura Azorín Gregorio amb 3 punts, i a Miquel Cremades Alted amb 2,5 punts.

Pel que fa a la categoria sub-12, i al futur del Club Escacs trobem als vertadersprotagonistes de la jornada, que han progressat d’una forma espectacular en l’últim any, veient una millora considerable del seu joc. Raúl Reolit Mas aconseguia la 2ª posició amb un total de 6 punts, seguit de Mario Ortega Vicedo que amb 5 punts aconseguia la 3ª posició. Darrere d’ell trobem a Beltrán Toledo Vicedo que amb 5 punts es quedava en 4ª posició i a un pas del pódium. A continuació trobem a Sergio Canicio Navarro i a Ismael Lozano Ruiz que amb 3 punts cadascun aconseguien la catorzena i quinzena posició respectivament.

Des del Club Escacs Novelda volem donar l’enhorabona als nostres jugadors, pel seu esforç i la seua capacitat de cohesió, fent que dia a dia, aquest Club siga més que un Club, una “colla” d’amics que gaudeixen practicant un esport que uneix a una gran diversitat de persones.

Club Escas Novelda


No hay comentarios:

Publicar un comentario