sábado, 30 de abril de 2011

Final Autonómica Jocs Esportius Comunitat Valenciana

EL CLUB ESCACS PARTICIPA EN LA FINAL AUTONÒMICA

DELS JOCS ESPORTIUS DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Els passats Dilluns i Dimarts, 25 i 26 d’Abril respectivament, es va celebrar en el Complex Esportiu La Petxina de València la Final Autonòmica d’Escacs dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. Dos noveldenses ens van representar a la mateixa, Iván Vicedo Palazón i Beatriz Beltrá Vicedo, tots dos components i jugadors en actiu del Club Escacs Novelda.

Les categories en les quals van participar foren, Iván Vicedo en sub-16 i Beatriz Beltrá en sub-14. Els nostres jugadors van tenir un pas discret al llarg del torneig, però cal destacar la gran actuació del nostre jugador juvenil Iván Vicedo, que va aconseguir 3,5 punts dels 7 possibles en un torneig on es trobava l’Elit dels Escacs Valencians Juvenils. Els nostre jugador Va aconseguir va aconseguir passar de la posició 26 en el rànquing inicial a finalitzar en el rànquing número 13 de la Comunitat Valenciana. Tenint en compte que és el seu primer any en aquest nivell i sent dels menors de la categoria, esperem que l’any que ve puga tornar a enfrontar-se a components de tant alt nivell millorant la seua tretzena posició.

La nostra jove jugadora Beatriz Beltrá, no va tenir una gran primera jornada, cosa que va canviar l’endemà aconseguint un total de 2,5 punts, sent la setena xica de la Comunitat en la categoria sub-14.

Des del Club Escacs Novelda, volem agrair tant als nostres jugadors com al Consell de la Joventut, especialment a Nicolás Azorín, l’haver fet possible aquesta participació en un torneig de tan alt nivell, que ajuda a promocionar els escacs entre les joventuts de Novelda, així com a representar el nom de la nostra ciutat per tota la Comunitat.













3 comentarios:

  1. Enhorabuena por los resultados!!! Hay que seguir luchando

    ResponderEliminar
  2. Los resultados irán mejorando poco a poco todavía más. Excelente trabajo realizado. ¡Seguid así!

    ResponderEliminar
  3. Noooo, manu... Es: seguim, seguirem!!!! jajaja.

    A ver si el año que viene tenemos mejores resultados, y el ayuntamiento se moja un poco ayudándonos.

    Gràcies Nico!

    ResponderEliminar