sábado, 28 de agosto de 2010

EL CLUB ESCACS NOVELDA VA PARTICIPAR AL III TORNEIG INTERNACIONAL PER EQUIPS CIUTAT DE VALÈNCIA


El passat 15 i 16 d’Agost va tindre lloc al Complex Esportiu la Petxina el III Torneig Internacional d’Escacs per Equips Ciutat de València. El Club va participar amb 2 equips formats per 4 jugadors cadascun. Al torneig es van disputar un total de 6 rondes, tres cada dia, a un ritme joc de 20 minuts per jugador + 5 segons d’increment, 20’ 5’’.

Van participar un total de 45 equips nacionals i internacionals, entre els que destaquen Accademia Internazionale di Scacchi de Peruggia, que va resultar el guanyador, Dublin Chess Club i Solingen A i B entre altres.

El nivell del torneig va ser molt variat, des de la participació de Grans Mestres i Mestres Internacionals fins a equips d’aficionats.

El Club de Ajedrez Basilio, organitzador de l’event, va quedar en quarta posició. Des d’ací, voldríem agrair la seua amabilitat, hospitalitat i bon tracte, ja que gràcies a la seua invitació vam poder gaudir de la ciutat de València, practicar el nostre esport favorit i intercanviar experiències amb altres jugadors.

L’actuació del Club va ser la següent:

L’equip del Club Escacs Novelda A, ocupava la posició 31 del ranking inicial, va fer un total de 9 punts, amb tres victòries davant el Club Escacs Alcoi, Club Ajedrez Villena y Club Escacs Basilio Sub18. En la classificació final, el Club Escacs A va ocupar la posició 22, millorant el seu ranking inicial en 9 posicions. Els components de l’equip foren:

- José Luís Gutiérrez Lucas

- José Luís Abellot Durà

- Antonio José López Navarro

- Sonia Canicio Navarro


Pel que fa al Club Escacs Novelda B, ocupava la posició 43 del ranking inicial, va fer un total de 7 punts, amb dues victòries davant el Club Escacs d’Utiel i el Club Escacs Alcoi, i un empat davant el Club Escacs La Vila. L’equip va donar la sorpresa davant aquest últim, en la primera ronda, tenint en compte que aquest ocupava el ranking inicial 14 . En la classificació final, el Club Escacs B va ocupar la posició 32, millorant el seu ranking inicial en 11 posicions. Els seus components foren:

- Laura Azorín Gregorio

- Ana Belén González Carretero

- Manuel David Amorós Pérez

- Miguel Cremades Alted

Per últim, dir que el torneig es va desenvolupar amb total normalitat i amb un ambient d’esportivitat i amistat.


Per últim, el dia de tornada, vam aprofitar per visitar l'Albufera de València amb els seus camps d'arròs (ja que Laura no havia vist mai un camp amb aquestes característiques...).


3 comentarios:

  1. Creo que no era la única, eh? jeje. Me gusta mucho como ha quedado la noticia al ponerle las fotos! :) como aún no han llegado a mis manos es bueno tener un anticipo xD jeje

    ResponderEliminar
  2. Molt bon reportatge, el any que ve tornarem de nou...aixo si el hotel a la platja...

    ResponderEliminar